Index Elektro B.V.
Volg ons:
 
  Nederlands
  English

INDEX ELEKTRO: AL 15 JAAR ATEX-SPECIALIST

bedrijfspand

Index Elektro is een ATEX-gecertificeerd bedrijf dat op projectbasis besturingen ontwerpt en samenstelt voor explosiegevaarlijke zone's. Ook leveren wij alle elektrotechnische materialen die geschikt zijn voor gebruik in deze omgevingen.

Vanuit Zuidland, een landelijk dorpje net onder Rotterdam in de onmiddellijke omgeving van het Europoort/Botlek gebied, voert Index Elektro wereldwijd projecten uit op het gebied van explosieveiligheid.

 

Historie

Jarenlange ervaring op het gebied van explosieveiligheid, besturingstechniek en engineering werd in 2001 samengebracht in de firma Index Elektro B.V. Zowel de naam als het bedrijfslogo laten geen onduidelijkheid bestaan over het vakgebied Explosieveiligheid, waarbinnen Index Elektro zich profileert. Intussen staat Index Elektro wereldwijd bekend als een bedrijf dat de juiste producten en oplossingen levert voor allerlei toepassingen op gebied van explosieveiligheid.

 

Visie en doelstelling

Al vanaf het begin was de visie en doelstelling dat kwaliteit, flexibiliteit, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van producten en diensten en snelle respons- en levertijden de pijlers zijn waarop het bedrijf zijn activiteiten verricht. Index Elektro heeft de visie om steeds nieuwe producten te ontwikkelen en op de markt te brengen onder eigen naam.

 

Kwaliteit

Direct na de oprichting werd Index Elektro gecertificeerd voor: certificaten

Daarna volgden een aantal productcertificaten op eigen naam, zoals:

Deze lijst groeit voortdurend.

 

Flexibele houding - korte levertijden

kantoor Index Elektro heeft een reputatie opgebouwd van het op tijd en foutvrij leveren van producten. Wij weten hoe belangrijk het is om een korte doorlooptijd van een project te realiseren. Daarom is onze eerste inspanning om u zo snel mogelijk na een aanvraag een duidelijke aanbieding te leveren. Verder houden we een ruime voorraad van de meeste artikelen die in onze catalogus staan. Tenslotte zorgt onze flexibele werkhouding ervoor dat we ook daadwerkelijk de door ons gestelde levertijd waar maken.

 

Werkplaats

Index Elektro beschikt over een Atex gecertificeerde werkplaats die voorzien is van alle benodigde apparatuur. Zo staat er behalve kolomboormachines en rail- en gootscharen ook een freesbank voor het bewerken van kunststof behuizingen (type INDEX.E.AB en INDEX.E.F) De werkplaats wordt bemand door onze deskundige monteurs die in staat zijn om alle behuizingen volgens de geldende normen en natuurlijk naar uw wensen samen te stellen.

werkplaats   werkplaats

werkplaats   werkplaats

 

Meer informatie

ron de hartighjan willem weeda Algemeen directeur Jan Willem Weeda en Sales manager Ron den Hartigh staan u graag te woord.

Bel ons op 0181-452120, of maak gebruik van ons contactformulier en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.